2 Eylül 2013 Pazartesi

Firinda salca soslu kanat

Malzemeler :

-2 kg Kanat 
-1 domates
-2 yesil biber
-1 sogan 

Sos icin Malzemeler :

-250g Yogurt ( 1 kase)
- 1 yarim cay bardagi sivi yag
-1 yemek kasigi salca
- 1 tatli kasigi kimyon 
-2 dis sarimsak 
- 1 tatli kasigi kirmizi pul biber 
- 1 yemek kasigi kekik 
- 1 tatli kasigi tuz 

Yapilis  :

Kanatlarimizi yikayip ve temizledikten sonra tuzlayip firin tepsimize dosuyoruz . sos icin tum malzemelerimizi karistiriyoruz ve kanatlarimizin ustlerine sosumuizu dokuyoruz . Ustune domates , sogan ve biberlermizi koyup 50 dk boyunca 180 derecede pisiriyoruz .




                                  AFiYET OLSUN !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder